VEELGESTELDE BEDRIJFSLUNCH VRAGEN

Hoe werkt SJEF nou eigenlijk?

Alles is geregeld. SJEF neemt alles mee voor een gezellige lunch samen. Niet alleen de producten, ook het servies en de aankleding van de tafel. SJEF bereidt alles in jullie keuken, waar hij gebruikt maakt van de koelkast, vaatwasser en oven. Afhankelijk van het aantal personen en jullie wensen stellen wij de inhoud van de bedrijfslunch samen. Tijdens de lunch vraagt SJEF feedback aan zijn gasten. Omdat hij ook alles opruimt ziet hij wat de hardlopers en tegenvallers zijn. Zo stemt hij het menu steeds beter af op de gasten.

Wat doet SJEF precies?

Alles! SJEF bestelt de producten en ruimt deze in. Vervolgens bereidt hij een lekker warm gerecht en dekt de tafel met lekkere, gezonde producten. Terwijl jullie lunchen vult SJEF aan en maakt een praatje. Als jullie klaar zijn met lunchen ruimt SJEF alles weer op. In de koelkast, vaatwasser en kasten.

Hoe garandeert SJEF variatie?

SJEF wordt ondersteund via de SJEF app. In de SJEF app staat het menu voor de week. Deze is gevarieerd en wordt aangevuld met nieuwe recepten. SJEF kan het menu aanpassen naar de wensen en behoeften van zijn gasten. Hij raadpleegt de SJEF receptendatabase via de app. Daarbij zijn we bij SJEF continu op zoek naar vernieuwende, gezondere en duurzamere producten. Wanneer een product door de selectie heen komt, wordt deze bestelbaar via de SJEF app.

Wat is de minimum afname?

We geloven dat de impact van SJEF al bij klein begint. SJEF kun je inzetten vanaf 1 dag in de werkweek tot de hele werkweek. Vanaf 1 gast tot 80 gasten per dag.

Wat kost SJEF?

De lunchprijs van SJEF wordt op het menu, aantal gasten en aantal dagen gebaseerd. Daardoor varieert de prijs per organisatie. Onze gasten lunchen vanaf slechts € 4,00 per dag. Benieuwd wat de mogelijkheden zijn binnen jouw budget en voor jouw bedrijf? Neem contact op met SJEF.

Waar komt SJEF?

Overal! SJEF werkt door heel Nederland.

Interesse?

SJEF legt graag uit wat hij voor jullie bereidt en op tafel zet.
Gewoon in jullie keuken.
Ontdek de voordelen van SJEF.
Vul hieronder je gegevens in en ontvang een vrijblijvende offerte op maat.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.