Wat maakt Sjef

SJEF boost jullie lunch.
Het ambachtelijke brood en beleg combineert SJEF met vers gemaakte soep, warme gerechten en salades.
Elke dag is een surprise!
Uiteraard met lekkere, gezonde en duurzame producten uit het seizoen.
SJEF let op de hoeveelheid vet, suiker, zout en de CO2-voetafdruk van de lunch. Zonder afbreuk te doen aan smaak.
Ben je op zoek naar een vegan, veggie, of glutenvrije lunch? SJEF regelt het.

SJEFs producten

OVENVERS BROOD

SJEF zet elke dag heerlijk desembrood van Beaudé op tafel. De biologische broden zijn in de steenoven gebakken, bevatten geen broodverbeteraars, E-nummers en nauwelijks gist. Meer info.

Eitjes met een goed verhaal

Voor SJEFs eieren wordt de natuur niet extra belast. Samen met Kipster hebben wij onze eigen klimaat neutrale stal in Beuningen. De boerderij zit vol innovaties op het gebied van dierenwelzijn en fijnstofreductie. Meer info.

VERSE SOEP VAN GEREDDE GROENTEN

In De Verspillingsfabriek wordt als basis geredde groente gebruikt: reststromen en afdankertjes. En toch net zo voedzaam en lekker. SJEF redt graag mee. De soepen worden gemaakt door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Meer info.

VEGETARISCH VLEESCH

De producten van De Vegetarische Slager lijken op vlees, smaken hetzelfde, de voedingswaarden zijn vergelijkbaar en de productie ervan is ook nog minder belastend voor het milieu. SJEF gebruikt de producten als kipstuckjes en gehackt in zijn gerechten. Meer info.

CULINAIRE OESTERZWAMMEN

GRO kweek oesterzwammen op ons koffiedik. Deze oesterzwammen verwerkt GRO vervolgens weer tot lekkere ingrediënten en snacks. En die gebruikt SJEF in zijn gerechten. Meer info.

BIOLOGISCHE JAM

Op landgoed Heerlijk Mariënwaerdt komt al het goede van de Betuwe samen. De jams worden zoveel mogelijk bereid met fruit uit de boomgaarden op het landgoed, zijn biologisch en bevatten geen geur-, kleur- en smaakstoffen. Meer info.

BETER LEVEN VLEESWAREN

SJEF’s vleeswaren zijn voorzien van het Beter Leven keurmerk. Dit keurmerk staat voor een belangrijke dierenwelzijn-verbetering. Fijner voor het dier, lekkerder voor jou.

PLANET PROOF ZUIVEL

De melk is gemaakt door boeren die het verschil willen maken voor een mooier Nederland. Zij geven extra aandacht aan de natuur, het klimaat en dierenwelzijn op hun boerenland.

Interesse?

SJEF legt graag uit wat hij voor jullie bereidt en op tafel zet.
Gewoon in jullie keuken.
Ontdek de voordelen van SJEF.
Vul hieronder je gegevens in en ontvang een vrijblijvende offerte op maat.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.